Workshop Zakelijk Tekenen in Eindhoven!

Zakelijk Tekenen kun je leren! 

Elkaar goed begrijpen is soms best een klus. Taal kan soms verwarrend zijn. 

We weten dat je met beelden effectiever kunt communiceren. Mensen houden van plaatjes. Plaatjes zijn sneller te interpreteren, informatie wordt beter verwerkt en blijft beter hangen. Beelden werken erg versterkend in het overbrengen van je verhaal. Dat is waarom er ook steeds meer interesse is in het Zakelijk Tekenen. Pink Turtle geeft workshops Zakelijk Tekenen in Eindhoven.

Tekenen? ‘Maar ik kan niet tekenen!’

Dat is wat we vaak horen. Jawel hoor, iedereen kan tekenen. Let maar op!  Na deze workshop kun jij tekenen én met meer impact een verhaal vertellen!

Je maakt je eigen Boekje

In het begin van de workshop Zakelijk Tekenen krijg je een blanco boekje. Aan het einde van de workshop is deze gevuld met een set van jouw eigen tekeningen. Je leert hoe je poppetjes, kaders, gebouwen, emoties, personen tekent. En je leert symbolen die vaak voorkomen in organisatie en project context. Daarnaast leer je met behulp van tekeningen een veranderverhaal te vertellen door het opzetten van goede flipovers. Zo maak je je eigen werk leuker én dat van je collega’s omdat het nog interessanter en leuker wordt om naar jou te luisteren!

Voor wie is deze workshop Zakelijk Tekenen bedoeld?

Trainers, (agile) coaches, leanexperts, teamcoaches, teamleiders, projectmanagers, docenten, marketing en communicatie mensen, leidinggevenden, adviseurs....ofwel voor iedereen die iets heeft te communiceren in zijn of haar werk en dat met meer impact wil doen. En voor een ieder die elke werkdag net een beetje leuker wil maken door het werken met tekeningen. 

Wanneer?

Workshop Zakelijk Tekenen:

Zakelijk Tekenen: ochtend (9:15 tot 12:30)

  • Vrijdag 6 maart 2020
  • Vrijdag 15 mei 2020
  • Vrijdag 12 juni 2020

Kosten: €230 euro voor een dagdeel excl. BTW

Ik meld me aan