Individueel lean traject: Black Belt. Voor de ervaren leanreiziger

Je hebt al veel leantrajecten gedaan in je organisatie. Je hebt impact behaald. Aantoonbare impact. Hoe leuk is het dan om al deze leankennis te verzilveren door je als Black Belt te laten certificeren. Je kunt je certificeren voor je bewezen kennis en kunde. Je ontvangt een internationaal erkend certificaat van het Lean Competence System, verbonden aan de Cardiff University in Wales.

Hoe ziet het Black Belt traject eruit? 

  • Coaching: je krijgt 2 x ongeveer 2 uur coaching op je verbetertraject. Deze coaching kan ter plaatse zijn of op afstand. 
  • Praktijkexamen: voor het praktijkexamen overleg je een A3 waarin je de gerealiseerde verbetering aantoont. De verbetering moet in ieder geval 50% impact vergroting hebben gehad op het geformuleerde probleem. De daarin doorlopen stappen moeten consistent zijn en je hebt zelf deze verbetering begeleidt. De A3 verdedig je voor 2 examinatoren. Hierin laat je zien dat je het leangedachtegoed echt begrijpt zowel wat betreft de inhoudelijke kant als de menskant.
  • Theorie-examen: middels het theorie examen laat je zien dat zowel je parate kennis als je inzicht in het leangedachtegoed op orde is. Het theorie-examen is op de dag van het praktijkexamen. 
  • Daarnaast ontvang je verdiepende e-learning modules en moet je 2 leanboeken lezen, deze kun je kiezen uit een boekenlijst aangeleverd door Pink Turtle. Voordat je de Black Belt start moet je in in ieder geval ook je Greenbelt hebben behaald.

Heb je interesse? Laat het ons dan weten. Je krijgt dan een pakket met specifieke informatie toegestuurd.

Blackbelt: slechts €2550,- p.p. (exclusief BTW)

Ik heb interesse