« Hoe deel jij successen in je organisatie? Download hier gratis een getekend successenbord en inspireer je collega's!»

Gepubliceerd op 01-04-2021

Ken je dat? Dat je vergeet wat goed is gegaan? Dat je vooral bezig bent met wat nog moet? Hoe zou het zijn om meer stil te staan bij wat goed is gegaan en dat te delen?  En... een feestje vieren! Dat is toch super belangrijk in het leven? Een gevoel van dankbaarheid, delen en feestjes vieren? 

Voor Diagnostiek voor U maakten we dit successenbord: als er een verbetering is doorgevoerd dan zetten de verbeteraars hier de resultaten in. Om zo collega's te inspireren en ook zelf te beseffen wat er is bereikt en trots te zijn!

Hoe? Teken zo'n plaat (of krijg deze cadeau via onderstaande link). Plak de plaat in Powerpoint (stel de Powerpoint sheet in op a4) en plaats tekstvakjes. Zo kan iedereen het format gebruiken. Hoe het wordt gedeeld? De plaat wordt gedeeld op intranet, in nieuwsbrieven, ingelijst opgehangen of gebruikt als placemats. Het werkt goed! Als je ons een bericht stuurt krijg je hem, kun je hem meteen gebruiken!

Wil je deze plaat cadeau? Stuur een berichtje dan ontvang je hem direct!

Dit is maar één format waar we mee werken. Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt tekenen om je impact en plezier in het werk te vergroten!  Wil je tekenen meer onderdeel maken van je werk? Tijdens onze workshops zakelijk Tekenen leer je razendsnel hoe je dat doet! Voor iedereen die denkt dat hij niet kan tekenen, maar het wel zou willen. 

  • 3o april 's ochtends is weer onze  hooggewaardeerde basis workshop Zakelijk Tekenen (online via zoom)
  • Heb je de basis al gehad? Dan is er nu ook een verdiepende workshop 's ochtends 19 mei.

Info & aanmelden basis workshop Zakelijk Tekenen

Info & aanmelden verdiepende workshop Zakelijk Tekenen

afbeelding-succesbord-1617355323.JPG