Verbeteren en innoveren met plezier en impact!

Welke trainingen staan op het programma?

agenda.JPG

- 2-daagse Agile-Scrum trainingen: 13 en 30 juni (nog 2 plekken vrij)

Een (voor veel branches) nieuwe, energiegevende manier om je projecten aan te pakken. Wereldwijd volgen meer dan 12 miljoen mensen deze werkwijze. PinkTurtle geeft Agile-Scrum trainingen op scholen, ziekenhuizen en gemeenten. Het effect dat we elke keer weer zien: er wordt echt veel sneller en vaker resultaat geleverd. Steeds meer partijen om je heen gebruiken het.  Je mag het eigenlijk niet missen.

- 6-daagse Agile-Lean greenbelttraining start September

Na deze training zal jouw manier van kijken en doen naar organisaties en processen voorgoed veranderen. Jij weet als geen ander hoe je samen met de mensen continu kunt verbeteren. Je hebt veel sneller door hoe je een verbetering kunt aanpakken en weet ook hoe je resultaat kunt bereiken. Hoe bouw je een continu verbetersysteem in je organisatie? Met de stevigheid van lean en de snelheid van Agile

- Zakelijk Tekenen: het hele jaar door korte sessies

Het is een workshop van maar 4 uurtjes. Daarna kun jij Tekenen, Zakelijk Tekenen. Je kunt veel beter communiceren doordat je beeld erbij gebruikt. Het is niet moeilijk. Maar met heel veel impact! En ook nog eens ontzettend leuk om die creatieve kant in je aan te zetten. Je maakt ook nog eens een superhippe en creatieve (doch zakelijke) indruk op je collega's.