« Ontdek het Top-Recept om je organisatie te laten bruisen!»

Gepubliceerd op 01-01-2019

Jaren geleden maakte ik kennis met het Lean- en Agile- gedachtegoed én met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Het toepassen van deze gecombineerde kennis zorgt steeds weer voor prachtige resultaten! De combinatie van deze kennis is een Top-Recept!

5 tips voor ingrediënten die je niet mag missen;

  1. Zie het ontdekken van verborgen potentieel als een mooi avontuur, Ben open en nieuwsgierig.
  2. Kom niet met oplossingen maar ga samen met de ander ontdekken. Ga naast elkaar staan. Dat verbind. Vraag jezelf al welke vragen stel ik, welke woorden gebruik ik? Creeër ik daarmee afstand of toenadering?
  3. Het zenuwstelstel kent 2 standen. De Oké stand en de Ojé stand. Bedenk hoe je jezelf in de oké stand krijgt. Daarmee maak je verbinding met die ander.
  4. Begrijp dat meer dan 96% van ons doen en laten onbewust is. Dat betekent dat je methodieken moet toepassen om bewustwording te krijgen. Geef de schuld altijd aan het proces en nooit aan de mens.
  5. Zorg voor kortcyclisch innoveren en voor kortcyclisch overleg gericht op resultaat en energie. Stop met slaapverwekkende SNURK vergaderingen. Daar wordt echt niemand blij van.

Naar bruisende patronen!

Het gaat om (onbewuste) niet helpende patronen in aanpak en gedrag te ontdekken en nieuwe, leuke, energie-gevende patronen werkelijkheid te laten worden. Met blijere klanten, gelukkigere medewerkers en een gezondere, duurzamere, wendbare en bruisende organisatie als mooi gevolg!

Een greep uit de behaalde resultaten van deelnemers:

  • Van weinig betrokken collega's naar een positieve verbeter-vibe.
  • Verkorting levertijden van dagen, weken en zelfs maanden.
  • 2,5 uur per dag tijdsbesparing in administratief proces.
  • Van 10 klachten per dag naar 0 klachten per dag.
  • Van saaie vergaderingen naar actieve 'anti-snurk meetings'.

Bekijk de trainingsagenda  .

Een greep uit onze klanten: St. Anna Zorggroep Geldrop, Stichting PAMM Eindhoven-Veldhoven, Driessen Groep o.a. Helmond, XPO Logistics o.a. Eindhoven-Venray-Nieuwegein-Tilburg, Summa College Eindhoven, Koning Willem1 College Den Bosch, Plato groep Helmond, Diagnostiek voor U Eindhoven, Den Ouden groep Schijndel, Fontys Hogeschool Tilburg, Copaco Eindhoven.

516IMG-0264-1549618658.JPG