Wij trainen medewerkers en begeleiden organisaties bij het continu verbeteren en innoveren!

Waarom? blijere klanten, gelukkigere medewerkers én een efficiëntere organisatie!

Bij Pink Turtle volg je interactieve trainingen op het gebied van continu verbeteren en innoveren.  Waarom zou je dat willen? Omdat je leert hoe je blijere klanten krijgt, het werkplezier vergroot én de organisatie efficiënter inricht. Je gaat deze effecten al tijdens de training ervaren. Omdat je tussen de trainingsdagen al oefent en experimenteert met jouw eigen praktijksituaties. 

We houden van anti-snurk.

Inderdaad anti-snurk! We willen dat je energie krijgt en steeds enthousiaster wordt. Daarom geen saaie beamerpresentaties maar interactie, doen, ervaren en reflecteren. Door de combinatie van denken én doen leer je  op een dieper niveau, dát geeft kracht en energie om hier ook na de training mee door te gaan! 

De trainingen zijn goed doordacht en bewezen effectief. We baseren ons op het het lean- agile en NLP-gedachtegoed. Er is veel aandacht voor de mens- en de veranderkant.  

Welke trainingen kun je volgen? 

  • Leantrainingen: Yellow-, Green- en Blackbelt trainingen. Internationaal erkend en gecertificeerd!
  • Agile - Scrumtrainingen die je voorbereiden op toepassing in de praktijk én op een internationaal erkend examen.
  • Trainingen Zakelijk Tekenen om je communicatie skills rondom veranderen en verbeteren een visuele boost te geven.

Alle trainingen zijn zowel incompany als op basis van open inschrijving. Doe je mee? Inmiddels gingen al meer dan 2000 enthousiaste deelnemers je voor afkomstig van meer dan 200 verschillende organisaties.  

Bekijk de trainingsagenda   Contact voor incompany trainingen